Cookies

Tento web je provozovaný MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o., a potřebuje pro přizpůsobení obsahu a analýzu návštěvnosti váš souhlas. Souhlas vyjádříte kliknutím na tlačidlo "OK". Více informací
Svůj souhlas můžete odmítnout zde.

O Kapitolách z kardiologie – Kardiolog

Kapitoly z kardiologie pro praktické lékaře

Jednou z hlavních možností, jak se seznamovat s novými poznatky z medicíny, ale i se zkušenostmi kolegů, prostorem pro upřesňování názorů či vyjadřování kritiky i místem pro ověřování svých odborných znalostí jsou odborné časopisy, které stále zůstávají jedním z nejdůležitějších prvků pro pokrok jakékoli disciplíny i vědy jako celku. Jejich tištěná podoba se stala základem většiny vědeckých knihoven, nicméně díky rozvoji moderních informačních a komunikačních technologií a zvýšení dostupnosti internetu získává řada z nich svou elektronickou podobu. Důvodem rostoucí oblíbenosti elektronického publikování je i neustálý nárůst zveřejňovaných informací a zvyšující se poptávka po fyzickém přístupu k dokumentům. Zachytit tento trend se rozhodlo také odborné vydavatelství MEDICAL TRIBUNE CZ, které díky laskavé podpoře společnosti Teva Pharmaceuticals CZ, jež sponzoruje vydávání časopisu Kapitoly z kardiologie pro praktické lékaře, připravilo také jeho elektronickou podobu. 

Archiv časopisu Kapitoly z kardiologie ZDE

Na těchto stránkách najdete nejen články z aktuálního čísla časopisu Kapitoly z kardiologie pro praktické lékaře, ale jako přidanou hodnotu i kompletní archiv všech jeho vydání od roku 2009 a mnoho dalších zajímavostí a užitečných odborných informací. 

Věříme, že vás Kapitoly z kardiologie zaujmou a stanou se vedle tištěné podoby časopisu Kapitoly z kardiologie pro praktické lékaře vítanou pomůckou a zdrojem informací, jež budete moci využívat ve své každodenní práci. Ostatně doufáme, že nám obsah stránek pomůžete vytvářet a budete přispívat nejen svými texty, ale i náměty a připomínkami, jak tyto stránky obohacovat a zdokonalovat. Na všechny vaše příspěvky se budeme těšit na e-mailové adrese kapitoly@tribune.cz.

Redakční rada

Nakladatelství MEDICAL TRIBUNE CZ a Teva Pharmaceuticals CR, s.r.o.

zpět